DE WERKPLAATS

ONDERHOUD VAN UW MOTORFIETS

Voor het onderhoud van uw motor, ongeacht van welk merk, kunt u terecht bij Theba Motoren. Theo is zelf monteur en is thuis in alle merken. Omdat hij het onderhoud zelf uitvoert, kent hij alle ins en outs van uw motor en kan hij u adviseren over de juiste aanpak.

REPARATIE VAN UW MOTOR

Theba Motoren repareert alle merken motoren, van Honda tot Suzuki, van Yamaha tot Kawasaki. Maar ook uw BMW, Harley Davidson, Aprilia, Moto Guzzi of Ducati is bij Theba in goede en vertrouwde handen. Theo heeft sinds 1994 ervaring met reparatie en onderhoud van alle typen motoren. Hij voert alle reparaties persoonlijk uit in de moderne werkplaats van Theba. Grotere reparaties worden altijd vooraf met u besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

BANDEN VOOR UW MOTOR

THEBA Motoren heeft een grote voorraad banden. Banden in alle maten en soorten. Onder andere voor de sportieve motorrijder, maar zeker ook voor alle soorten tourmotoren. Wij zijn o.a. dealer van Bridgestone banden.

De werkplaats is voorzien van moderne apparatuur om uw zojuist aangeschafte band op een professionele manier te monteren. Uitbalanceren is natuurlijk ook een van de mogelijkheden.

ACCESSOIRES

In onze zaak vindt je een ruim assortiment accessoires, onderdelen en banden. Wat we niet op voorraad hebben kunnen we uiteraard voor je bestellen. Of het nou gaat om accu’s, een knipperlicht, banden of motoronderdelen.

HEFBRUGGEN

In onze werkplaats Motoren zijn 2 zware hefbruggen geplaatst waar, indien dat nodig is, op werkhoogte aan de motoren kan worden gewerkt. Ook de zwaardere motoren, tot maar liefst 500 kilogram, kunnen op werkhoogte worden gebracht.